Romanca noastra era unul dintre cei mai buni medici ai Italiei si toti o apreciau. Ce s-a intamplat cu Paula, la 42 de ani. E cumplit ce i-a adus sfarsitul…

0

O persoană minunată și un doctor bun. Așa o descriu toți pe Paula Claudia Cilb, o româncă de 42 de ani, care locuia de mai mulți ani Italia și lucra ca medic la Serviciul medical de urgență 118 din Crespano.

 

A încetat din viață vineri, 13 aprilie, ucisă de o tumoare diagnosticată în urmă cu câțiva ani, transmite publicația Ziarul Emigrantul.

 

Apreciata doctoriță a lăsat în urmă un soț iubitor, dar și un fiu în vârstă de 12 ani care acum va crește fără mamă.

 

„Un doctor bun și o femeie foarte inteligentă”

Toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o au rămas cu sufletele sfâșiate de durere!

 

Dumnezeu să o odihnească în pace! Lasă și tu un mesaj de Sincere Condoleante!

 

Lasă și tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleanțe.

 

Sursa

 

Articol Bonus !

Oboseala i-a adus moartea! Omul muncea fără oprire, pentru a strânge bani

 

 

Laurenţiu Florin Dobra, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Giurgiu, a murit din cauza suprasolicitării de la locul de muncă. Omul se angajase ca şofer de TIR şi, pentru a face cât mai mulţi bani, muncea zi şi noapte.

Bărbatul, tatăl unei fetiţe de 5 ani şi a unui băieţel de cinci luni, se angajase în urmă cu o jumătate de an la o firmă finlandeză de transport marfă şi făcea curse regulate în toată Europa. Şoferul de TIR avea salariu fix, iar diurnele pentru traseele în Europa erau plătite în funcţie de numărul de kilometri, astfel că omul ajungea la circa 2.000 de euro pe lună.
Bărbatul avea doi copii, iar pe 29 iulie urma să se căsătorească şi să îşi boteze băieţelul de cinci luni .
Pentru a face aceşti bani, Laurenţiu Dobra conducea aproape zi şi noapte, ajungând să facă exces de cofeină şi energizante, ca să reziste. În urmă cu o săptămână, organismul i-a cedat din cauza suprasolicitării, iar tânărul de 33 de ani a făcut infarct.
Potrivit site-ului jurnalgiurgiuvean.ro, bărbatul voia să îşi boteze copilul, la sfârşitul acestei luni, iar în aceeaşi zi urma să se şi căsătorească cu femeia care i-a dăruit doi copii.

`În urmă cu câteva luni, un alt bărbat, angajat ca şofer de TIR la aceeaşi companie, a murit tot în urma unui infarct, când se afla la volan. Astfel de tragedii sunt, în ultimii ani, tot mai dese, iar în ultimii ani 10 şoferi de TIR au sfârşit din cauza suprasolicitării la locul de muncă .

Share.

About Author