Pare că duce o viață normală, dar studenții au avut un șoc când au aflat ce face profesoara lor după ore! Ți se rupe sufletul, e trist ce îndură biata femeie în fiecare zi

0

Ellen Tara James-Penney este profesor la universitatea San Jose din California, Statele Unite. Deși, la prima vedere, pare o persoană perfect normală, Sarah nu are casă și locuiește împreună cu soțul ei în mașina personală.

 

Mulți rămân șocați când află acest detaliu din viața ei.

 

„La facultate am un salariu de 2.500 de dolari. Nu mi-aș putea permite să plătesc o chirie de 2.000 de dolari pe lună. Este imposibil, nu aș mai avea cu ce să trăiesc. Așa că mi-am evaluat opțiunile și, împreună cu soțul meu, am decis că aceasta este cea mai bună variantă”, a mărturisit femeia.

 

Ellen trăiește și doarme în mașina personală. După ce termină cursurile de la facultate, parchează în parcarea unui supermarket, unde până la căderea serii corectează lucrări și își pregătește notițele pentru ziua următoare.

 

Sursa

 

Articol Bonus !

 

Oboseala i-a adus moartea! Omul muncea fără oprire, pentru a strânge bani

 

Laurenţiu Florin Dobra, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Giurgiu, a murit din cauza suprasolicitării de la locul de muncă. Omul se angajase ca şofer de TIR şi, pentru a face cât mai mulţi bani, muncea zi şi noapte.

Bărbatul, tatăl unei fetiţe de 5 ani şi a unui băieţel de cinci luni, se angajase în urmă cu o jumătate de an la o firmă finlandeză de transport marfă şi făcea curse regulate în toată Europa. Şoferul de TIR avea salariu fix, iar diurnele pentru traseele în Europa erau plătite în funcţie de numărul de kilometri, astfel că omul ajungea la circa 2.000 de euro pe lună.
Bărbatul avea doi copii, iar pe 29 iulie urma să se căsătorească şi să îşi boteze băieţelul de cinci luni .
Pentru a face aceşti bani, Laurenţiu Dobra conducea aproape zi şi noapte, ajungând să facă exces de cofeină şi energizante, ca să reziste. În urmă cu o săptămână, organismul i-a cedat din cauza suprasolicitării, iar tânărul de 33 de ani a făcut infarct.
Potrivit site-ului jurnalgiurgiuvean.ro, bărbatul voia să îşi boteze copilul, la sfârşitul acestei luni, iar în aceeaşi zi urma să se şi căsătorească cu femeia care i-a dăruit doi copii.

`În urmă cu câteva luni, un alt bărbat, angajat ca şofer de TIR la aceeaşi companie, a murit tot în urma unui infarct, când se afla la volan. Astfel de tragedii sunt, în ultimii ani, tot mai dese, iar în ultimii ani 10 şoferi de TIR au sfârşit din cauza suprasolicitării la locul de muncă .

Share.

About Author