A mers la clinica de fertilizare, iar în această seară a vorbit în premieră despre sarcină! Este gravidă? Delia a spus adevărul

0

Frumoasa Delia a oferit un interviu exclusiv pentru “Antena Stars”, acolo unde a vorbit despre viaţa sa ca artist şi despre momentul în care a fost surprinsă la o clinică de fertilizare.

 

Îndrăgita Delia a spus că se simte fericită că are timp pentru ea şi pentru propriile nevoi, chiar dacă viaţa sa ca artist de succes este în permanenţă încărcată de evenimente.Cu toate acestea, Delia a lămurit motivul datorită căruia se afla la o clinică de fertilizare.

 

“Am timp pentru mine. Sunt fericită că am timp pentru mine. În general, nu plec nicăieri de Paşte. Nu vreau să plec când pleacă toată lumea.Bucureştiul este cel mai frumos când e liber. Sper să avem o vreme frumoasă. Când eram mică, de Paşte aveam haine speciale.

 

Atunci aşteptam cu drag să purtăm o anumită bluză. Ieşeam afară şi ciocneam ouă. (…) Dacă nu eram cântăreaţă, spun sincer că puteam să fiu şi un simplu instrumentist.

 

În şcoală m-am pregătit pentru pedagogie. (…) Oana este tot Oana, doar că o variantă mai îmbunătăţită. Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită.A fost o trăire intensă pentru mine. Nu e o artă să schimbi un scutec. Te obişnuieşti. Viaţa îţi dă timp să te obişnuieşti cu toate. (…) Am fost să îmi fac un simplu control.

 

Toată lumea trebuie să meargă să îşi facă analizele. Nu trebuie să mergi la doctor în cazuri extreme.Am fost să-mi fac analize de bun simţ. Nu mergi la doctor doar atunci când eşti însărcinată“, a spus Delia.

 

Mihai Bendeac, coleg de juriu cu Delia Matache la emisiunea „iUmor”, a făcut recent o declarație pe Facebook care a ridicat întrebări în rândul internauților.

 

Este cunoscut faptul că Bendeac și Delia sunt buni prieteni, dar gurile rele se întreabă „cât de buni”. Recent, Mihai a postat un mesaj pe contul de Facebook care a pus internauții pe jar.

 

„Pe lângă talentul dumnezeiesc al unei voci/sensibilități care mă determină/ajută să nu o omor, această ființă are și un alt talent nativ: acela de a mă călca temeinic pe nervi. Dar, în final, de ani de zile, mi-e imposibil să n-o iubesc cu toată ființa mea”, a scris Bendeac.

 

Despre viața amoroasă a lui Bendeac nu se știu foarte multe detalii, actorul având, de-a lugul timpului, o viață tumultoasă din acest punct de vedere.Delia Matache este însă fericită cu partenerul ei de viață, omul de afaceri Răzvan Munteanu, cu care s-a căsătorit în anul 2012.

 

Sursa

Share.

About Author