Trucul ascuns de marile gospodine! Ce să pui în apa în care fierbi ouăle de Paște, ca să se curețe foarte repede și frumos! Un ingredient banal pe care îl ai în bucătărie și nici nu îl folosești! Știai?

0

Pe lângă faptul că ajută la detoxifierea organismului şi la menţinerea greutăţii corporale, lămâile au o serie de proprietăţi mai puţin cunoscute la gătit. Una dintre acestea este fierberea corectă a ouălor.

 

Sucul de lămâie este secretul din spatele unor ouă fierte foarte bine, dar care rămân cu coaja intactă, chiar dacă au fost ţinute mai mult timp la temperaturi ridicate. Tot ce trebuie să faci este să ungi ouăle crude cu zeamă de lămâie, înainte să le pui la fiert. Vei observa cum coaja acestora nu se va mai crăpa în timpul fierberii.

 

De asemenea, zeama de lămâie se foloseşte şi pentru a decoji mai uşor ouăle fierte. În acest caz, trebuie să torni o linguriţă de suc de lămâie în apa în care fierbi ouăle.

 

Articol Bonus !

 

Un impostor! Un cersetor! Iata ce sume importante primește lunar Leonard Doroftei de la statul român, deși zice că moare de foame!

 

 

În ultima vreme, fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, a fost capul de afiș al publicațiilor, el amenințând chiar și cu plecarea din țară.
„Am o stradă şi o sală de sport în Ploieşti care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a fost declarația disperată a „Moșului”.

 

De ceva vreme, Doroftei a intrat în război cu Primăria Ploiești, după ce aceasta din urmă l-a notificat că trebuie să-și închidă vestitul pub pe care îl deține, dat fiind că imobilul în care este situat are risc seismic. „Moșul” cere de la Primărie un nou spațiu în locul celui pe care trebuie să-l părăsească.

 

Deși susține că este lăsat să moară de foame, în luna iunie, el a încasat o rentă viageră de 9.124 de lei de la statul român. În mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar în martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul Tineretului și Sportului.
O nimica toată în comparație cu realizarea internațională a acestuia. Totuși, nu se poate spune că este lăsat să moară de foame, conform Bugetul.ro.

 

Share.

About Author