Ingredientul care te ajuta sa spui adio respiratiei urat mirositoare, placii si tartrului si ucide bacteriile daunatoare din gura

0

Una dintre cele mai benefice tehnici stravechi de ingrijire a dintilor, care implica plimbatul prin gura ca si cum am clati, dar fara sa scuipam, timp de 20 de minute, a unei linguri de ulei natural, se numeste” fosnitul uleiului prin gura “. Aceasta tehnica ne imbunatateste sanatatea orala. Utilizand aceasta metoda vom omora toate bacteriile din cavitatea bucala, eliminand respiratia urat mirositoare si detoxifiind gingiile si dintii. In acelasi timp, ea are si rolul de a albi dintii.

 

Numeroase persoane au incercat deja tehnica si sustin ca poate de asemenea sa trateze astmul, afectiunile pielii, cefaleea, dezechilibrele hormonale, precum si infectiile. Se utilizeaza in principal pentru imbunatatirea sanatatii orale si va va ajuta sa scapati de tartrul dentar, placa bacteriana si respiratia urat mirositoare, o data pentru totdeauna.

 

Clatirea gurii cu ulei este foarte usor de realizat! LUati in gura cateva lingurite de ulei de cocos, masline sau susan si” fosniti-l” bine prin gura. ScuipatI-l dupa ce l-ati “plimbat ” in jur de 20 de minute prin gura, apoi clatiti bine cu apa. Pentru rezultate optime, cea mai buna perioada de a efectua aceasta procedura este dimineata inainte de micul dejun sau seara inainte de a merge la culcare.

 

In timpul procesului, uleiul ar trebui sa devina gros si laptos ca si textura, iar pana la final sa capete o culoare alb-crem. La final clatiti gura cu apa, apoi spalati-va pe dinti. Desi poate parea greu la inceput, cu timpul va veti obisnui.

 

Acum, ca vedeti cat este de simplu, de ce nu incercati chiar azi? Imbunatatiti-va sanatatea orala, scapati de respiratia urat mirositoare si albiti-va dintii cu aceasta metoda extrem de usoara si benefica!

 

Sursa

Share.

About Author