Soțul Nicoletei Guță a venit la televizor și a zis totul în direct! „Am avut mult de tras!”. Detaliile pe care nu le cunoaște nimeni despre familia lor. Ce s-a întâmplat între el și artistă

0

După un an de căsnicie fericită, Nicoleta Guță a acceptat în premieră să vină într-un platou de televiziune alături de soțul ei. Nicoleta a trecut recent printr-o adevărată dramă, producând și un mare scandal în familie, însă acum pare fericită și iubește din nou. Cei doi au vorbit pentru prima dată public despre momentul în care s-au cunoscut:

 

„Eu veneam de la București și mașina mea se stricase, ajusesem acasă de la Pitești cu o platformă. Eram îngrijorată că n-aveam mașină. M-a sunat fratele meu că vine un băiat să îmi repare mașina, adică Ionică. E prieten cu fratele meu, Nicu. Nu eram pregătită. S-a mutat la Petroșani pentru mine, el stătea la Brașov. Am discutat mai puțin cu soacra la început, mai mult cu socru, e băiat de gașcă. Noi stăm împreună și băieților mei le place de el. Copiii se înțeleg bine cu el. Cu copil, na… eu am deja doi. Sinceră să fiu, n-aș mai fi pregătită pentru al treilea copil.”, a declarat Nicoleta Guță la „Agenția Vip”.

 

Ionică Bangala a povestit la rândul lui cum se înțelege cu Nicolae Guță: „O cunoșteam doar de la televizor. Aveam o părere foarte bună. Sincer să fiu, cui nu i-ar plăcea de ea? Am avut mult de tras. Nu m-am lăsat. Îi aduceam mereu flori, îi băteam în geam. Familia lui a fost încântată de mine. Nicolae Guță m-a citit, am avut o discuție ca între bărbați. Familia mea o cunoștea, o cunoaște o țară întreagă. La o lună jumătate de la întâmplarea cu mașina am fost un cuplu. Suntem rezervați în discuțiile despre copil. Eu zic că o să ne căsătorim în curând, nu am cerut-o încă. Dacă ea e plecată la cântări, eu merg cu ea, sunt impresarul ei.”, a spus Ionică Bangala, la „Agenția Vip”.

 

 

Sursa

Share.

About Author