„Ești dobitoacă” Oanei Zăvoranu i s-a pus iar pata! Mulți zic că are toată dreptatea, deși nu e chiar așa!

0

Oana Zăvoranu pare să-și fi făcut un adevărat obicei, ba chiar hobby, din a continua războiul cu divele, dar nici pe bloggerite nu le lasă în pace. Vedeta a ieșit de curând din nou la atac, criticându-le extrem de dur pe toate vedetele care se machiază în exces și postează imagini pe rețelele sociale cu produsele pe care le primesc gratis.

 

Iată cuvintele acide pe care le-a avut Oana Zăvoranu pentru cele care se mândresc cu stilul lor de viaţă sănătos, dar mai ales pe cele care devin celebre promovând diverse produse pe care le primesc gratis:

 

„Put a vrăjeală dintr-aia ieftină. Sunt astea care vă invadează pagina de instagram şi de facebook cu mâncare moartă, reclame la pantofi de carton, sau orice fel de reclamă ieftină… azi la un foen… mâine la o şuviţa de păr, poimâine la un frizer sau la o pedichiuristă… răspoimâine la un spa de detox. Moca, logic. Nelipsite de la orice eveniment cu miloaga şi hainele designerului la pungă, cu botul roşu exact cum e curu’ de la maimuţe, gletuite non-stop. Veşnic cu foamea în gât, obligatoriu trăiesc sănătos şi sunt veşnic fericite. Călătoresc mult şi au bani mulţi pentru călătorii, dar fac reclamă la apa micelara de 15 ron… sau la borcane dubioase. Îşi ţuguie buzele pe care nu prea le mai pot închide pentru că sunt umflate. Unele cică mai cântă sau nu… au talente ascunse şi pe boxe şi sub mese. Cele mai false şi proaste actriţe din totdeauna… şi mai ales, corecte, cinstite… misterioase Şi nu haleşti nimic din ce zic, decât dacă eşti dobitoacă ca ele, ce naiba e greu?” a scris aceasta revoltată pe facebook.

 

Sursa

Share.

About Author