Dan Diaconescu, întâlnire fierbinte cu o tânără cu forme! Fostul patron OTV era fermecat! Uite ce a făcut cu fata în plină stradă! Imagini de colecție! Nu l-ai mai văzut așa

0

De curând Dan Diaconescu a fost forografiat întâlnindu-se cu o femeie misterioasă. După ce a fost eliberat la sfârșitul anului trecut din pușcărie, la aproape 3 ani după ce fusese închis fiindcă fusese găsit vinovat de șantajarea unui primar, acum pare că a trecut peste clipele dureroase din pușcărie și și-a revenit din toate punctele de vedere. Fostul patron OTV pare că vrea să se bucure la maxim de viață, și avem și imaginile care o pot demonstra.

 

Dan Diaconescu are o viață foarte activă, dat fiind că și-a dat întâlnire cu o femeie care nu era iubita lui, Emi. Cei doi au discutat câteva minute, în stradă, iar Dan Diaconescu părea încântat de tânără, chiar dacă aceasta nici măcar nu a binevoit să se dea jos din bolidul de lux.

 

După ce au vorbit, fiecare a plecat la treaba lui, dar reacția fostului boss de la OTV a fost de zile mari. Deși tânăra întorsese mașina în care se afla și se pregătea să meargă în altă direcție, Dan Diaconescu era tot cu ochii după ea.

 

Iată imaginile:

 

c1

 

c2

 

c3

 

c4

 

c5

 

c6

 

c7

 

c8

 

Sursa

Share.

About Author