Nicolae Guta face angajari! E incredibil ce mega afacere are și nimeni nu știa: Nu, nu are nicio legatura cu muzica! Ce trebuie să faci ca să te angajeze – Posturile libere:

0

De anul acesta, Nicolae Guta investeste masiv in imobiliare. Manelistul va construi mai multe cladiri in judetul sau natal, Hunedoara.

 

Se pare ca Nicolae Guta investeste masiv in imobiliare. El detine o firma la Petrosani, administrata de fiul sau cel mare, Marian, care pana acum se ocupa cu afaceri in domeniul fierului vechi. Cum afacerea nu mai era profitabila, firma s-a reorientat spre zona imobilara.

 

Recent, fiul lui Guta a anuntat a angajeaza oameni pentru santiere. „Sc gmpautohd srl angajează personal calificat in domeniul construcţiilor civile/industriale. Urmatoarele posturi libere sunt: diriginte şantier, inginer constructor, dulgher, zidar, fierar, betonist, muncitori necalificaţi”, se arata in anunt.

 

Nicolae Guta investeste masiv in imobiliare. Va executa lucrari in mai multe judete
Dupa ce a renuntat la afacerile cu fierul vechi, Nicolae Guta investeste masiv in imobiliare. „Angajatorul doreşte sa menţioneze faptul ca lucrările se vor executa atât in judeţ cât şi in provincie preferabil ar fi personal din judeţul HUNEDOARA”, se mai arata in anuntul postat de fiul lui Nicolae Guta.

 

Sursa

Share.

About Author