Amalia Enache, secretul siluetei sale! Ce alimente nu mănâncă, niciodată:

0

Chiar dacă declară că nu este pasionată de gătit, Amalia Enache este inventivă în bucătărie. Vedeta are grijă și la ce mănâncă și încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Mâncarea preparată de ea este apreciată atât de fiica ei, cât și de prieteni.

 

Amaliei Enache îi place să gătească mâncăruri care se prepară rapid. Deși gătitul nu se află printre pasiunile ei, știrista are un oarecare talent în bucătărie. Oamenii care i-au gustat preparatele au fost uimiți de priceperea ei.

 

„Sunt dintre acele femei care gătesc foarte repede. Și oamenii zic că iese ceva în regulă. Gătitul nu e printre pasiunile mele, dacă aș putea nu aș găti niciodată, dar sunt nevoită și eu ca orice femeie și atunci din ce am prin casă, pot să fac ceva inventiv.Nu neapărat de urmărit niște rețete. Adică nu sunt genul acela de gospodină care știe să facă colțunași, dar sunt genul acela de gospodină care dacă are o frunză de leuștean și cine mai știe ce prin casă fac ceva ce e foarte comestibil. Brioșe cu broccoli de pildă, te așteptai ca brioșele să fie doar dulci”, a declarat Amalia Enache pentru libertatea.ro.

 

Cât despre alimentația sănătoasă, Amalia Enache susține că urmează anumite reguli de bază, pentru a-și menține greutatea: „Fără prăjeli, asta e de mult regulă la mine în casă, fără hrană procesată. Hrana o cumpărăm din surse cât mai naturale și trebuie să fie cât mai simplă gătită și cât mai verde. Se mănâncă carne la noi, important este să fie dintr-o sursă în regulă și nu în exces”.

 

Imagini pentru amalia enache sebastian stan

 

Sursa

Share.

About Author