Poartă tot timpul în buzunar un pachețel de sare. Este foarte important! Trebuie să vezi de ce:

0

Orice persoană poate experimenta la un moment dat senzaţia de a avea o tensiune scăzută. Pe lângă cei care se nasc cu tensiune mică sau care o moştenesc, pot exista şi momente în care tensiunea scade brusc. Se poate întâmplă oricui, oricât de sănătos ar fi.

 

Printre simptomele tensiunii scăzute se numără ameţeli, tulburări de echilibru, transpiraţii excesive, senzaţie de leşin, scăderea cantităţii de urină, dureri în dreptul inimii.

 

Am hotărât să va dezvălui un mic secret care va poate scoate din încurcătură!

 

Apă cu sare poate redresa rapid tensiunea arterială scăzută. Ai grijă totuşi să nu exagerezi, deoarece excesul de sodiu este dăunător pentru sănătate.

 

Tot ce trebuie să faci este să dizolvi o linguriţă de sare într-un pahar cu apă şi bei soluţia salină.

 

Aşadar, dacă ştii că eşti hipotensiv sau chiar dacă nu ştii asta, ia mereu la ţine un pacheţel de sare că să corectezi tensiunea arterială rapid în timpul căderilor bruşte.

 

Sursa

 

Articol Bonus !

Mesajul lui Teo Trandafir pentru fiica ei care a plecat de acasă

 

 

Teo Trandafir, care a fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, este mama unei fetițe adoptate, pe nume Maia. Cele două au o relație extrem de strânsă. Sunt de nedespărțit și se înțeleg perfect. Maia, care s-a transformat într-o domnișoară superbă, este plecată de acasă, iar mama ei i-a transmis un mesaj pe o rețea de socializare. Răspunsul fetiței a fost unul care ar emoționa pe oricine.

„Floarea mamei e-n plimbări, cunoaște și iubește Frumusețea Pământului. @maiatrandafir, mi-e dor de tine! ???”, i-a scris prezentatoarea de televiziune fiicei sale.„Te iubesc cel mai mult, mămica mea frumoasă!??⚘”, i-a declarat Maia.

„Moș Crăciun te așteaptă! ???”, i-a mai spus Teo Trandafir fiicei sale, făcând referire la vremea rea din aceste zile din Capitală.

„Mulțumesc mullllt!!!???”, i-a transmis fiica sa.

Share.

About Author