Reacţia lui Pepe, după ce Oana Zăvoranu a atacat-o dur pe soţia lui: „Crezi cumva ca iapa lui Pașcu este fericită…” Incredibil ce a putut să îi spună Pepe: „Tot ea este…”

0

După ore bune de tăcere, Pepe şi frumoasa lui soţie au reacţionat în urma cuvintelor urâte spuse de Oana Zăvoranu despre Raluca. Fanii au privit cu multă atenţie filmarea făcută publică de soţia artistului, dar şi replicile savuroase ale acestuia.

 

La aproape două zile de când Oana Zăvoranu a jugnit-o pe soţia lui Pepe, cântăreţul şi Raluca au reacţionat cu o înregistrare făcută publică. Odată ce dai play, vei observa cum Maria, fata cea mare a celor doi soţi contruieşte un castel uriaş din pahare albe din plastic. Desigur, Pepe o ajută cum poate.

 

La un moment dat, micuţa Rosa demolează din greşeală o parte din castelul ridicat de sora ei mai mare, iar aceasta spune un: „Nu!” dezamăgitor şi loveşte cu pumnul în masă. Rosa se supără pe reacţia surorii sale, deşi ea a fost cea care a greşit şi se întinde pe covor supărată. Momentele haioase au fost filmate de Raluca, iar Pepe a fost cel care s-a amuzat cel mai mul.

 

„Aia e! Tot ea e mă, supărată”, a spus artistul amuzat de reacţia fiicelor lor într-o postare făcută pe Instagram.

 

Aşadar, Pepe şi soţia lui, Raluca, îşi văd de frumoasa lor familie şi nu dau atenţie la ce spune fosta lui soţie. Artistul şi Oana Zăvoranu au fost căsătoriţi din 2006 până în 2011. Vedeta s-a măritat religios cu Alex Ashraf anul acesta în mare secret.

 

Pepe, pe numele din buletin Ionuţ Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012, iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios. Ei au împreună două fetiţe: pe Maria şi Rosa Alexandra, care s-a născut în ziua de Florii, în 2015.

 

 

Totul a început atunci când Oana Zăvoranu a primit un cadou neaşteptat, ce a bucurat-o foarte tare, vedeta îşi dorea de mulţi ani un pisoi care să semene cu Marty, animăluţul pe care l-a iubit enorm şi a murit acum câţiva ani. După multă vreme, bruneta şi-a împlinit cel mai mare vis şi l-a împărtăşit cu prietenii virtuali.

 

“El este the Prince,JayZ , cel mai nou membru al familiei, urmașul RAGDOLL PUR ,MOTANEL, al lui Marty the King! Urmaș in sensul de rasa pură… Are patru săptămâni ca Princess RIRI…mulțumesc mult”, a scris Oana la fotografia postată.

 

Printre zecile de mesaje primite, vedeta s-a “trezit“ cu un comentariu pe care nu l-a agreat şi a răspuns dur, atacând-o pe Raluca, soţia lui Pepe. “Ce frustrat e iubi tau cand aude numele Pepe”, este comentariul ce a stârnit-o pe Oana, care nu a întârziat să îi răspundă:

 

”Crezi cumva ca iapa lui Pascu este fericita cand aude numele Oana?”. La scurt timp, a intervenit şi soţul vedetei, care a precizat că nu este frustrat, în numele lui Pepe nu are ce căuta în live-urile lor. “Gagico, nu sunt frustrat, doar ca ce e trecut e trecut, asa ca nu are ce sa caute acest nume in live-urile noastre”.

 

Oana Zăvoranu a ”dat din casă” şi a povestit cum se descurcă soţul ei, Alex Ashraf, în dormitor. Oana a răspuns cu sinceritate întrebărilor adresate şi a vorbit despre ”bărbăţia” soţului. Alex s-a ruşinat…ca o domnişoară!

 

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoştinţă de cauză. Este şi tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie şi nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu. Alex s-a înroşit şi a dres-o cu o glumă: „Pot să plec din emisiune?”

 

Sursa

Share.

About Author