Cum arată Maria, tânăra șomeră care susține că nu se poate angaja pentru că este prea frumoasă: „bărbații au alte intenții cu mine!”

0

Frumusețea reprezintă, fără doar și poate, o mare binecuvântare. Iată însă că există cazuri în care, dimpotrivă, se transformă într-o adevărata povară.

 

Acesta este cazul Mariei Buchan, o tânără de 33 de ani, mamă a opt copii, care susține că este șomeră și nu se poate angaja pentru că, spune ea, este prea frumoasă și primește mereu propuneri indecente din partea bărbaților.

 

 

În ultimii ani, tânăra a trăit din ajutorul social de 2.500 de lire sterline pe lună, dar acum suma a fost redusă de Guvern, a fost nevoită să își caute un loc de muncă.

 

Marie este de profesie mecanic și a aplicat la mai multe service-uri, însă nu a fost acceptată la nici unul. „Nu vor, de fapt, să mă angajeze acolo, au alte intenții cu mine. Cred că sunt doar niște perverși. Avem femei în poliție, în armată, dar bărbații ne văd numai ca pe simboluri sexuale” a declarat, dezamăgită, tânăra.

 

 

Marie nu se dă bătută și este hotărâtă să își caute în continuare un serviciu, avertizându-i pe bărbați că nu vor putea profita de ea. „Mă străduiesc foarte tare. Dacă mi-ar da cineva o șansă, aș dovedi că mă pot descurca. Știu exact ce fac” a încheiat tânăra mamă.

 

Sursa

Articol Bonus !

 

Drama unui copil premiant de 8 ani care s-a lăsat de şcoală şi adună pet-uri ca să aibă ce mânca: „Copiii râd de mine când spun că mi-e foame. Mi-e dor de mama…ea nu mai e”

 

Un copil de numai 8 ani din Frumușani, județul Călărași a renunțat la a mai merge la școală pentru a putea să își ducă existența după o zi pe alta. În primul an de școală a fost premiant, iar acum situația îl obligă să renunțe.

 

Alexandru Constantin se trezeşte la ora 5 dimineaţa şi adună din gunoaie sticlele de plastic pe care alți oameni le aruncă. Acesta le vinde apoi pentru o pâine, dar de cele mai multe ori se duce la culcare fără să mănânce.

 

Mama lui a murit în 2013, fiind bolnavă de cancer, iar de atunci copilul merge în fiecare seară la mormântul ei şi îi povesteşte tot ce i s-a întâmplat peste zi.

 

Nici la școală situația nu este prea roz, căci ceilalți copii râd de el pentru că este sărac. Unii îl jignesc și aruncă cu pietre în el, iar acum el preferă să se preocupe de hrana zilnică a familiei, chiar dacă își dorește să devină cineva când se va face mare pentru a-și putea ajuta tatăl bolnav și pentru a le pune mâncare pe masă fraților săi.

 

 

Share.

About Author