Costi, soţul mamei din Buzău care şi-a pus capăt zilelor la numai 23 de ani, a rupt tăcerea! Bărbatul îndoliat a dezvăluit ce s-a întâmplat între el şi soţia lui înainte ca tânăra să-şi ia viaţa. “Înainte de a face asta, mi-a spus că…”

0

Costi, soţul mamei din Buzău care şi-a pus capăt zilelor la numai 23 de ani, a rupt tăcerea. Bărbatul îndoliat a dezvăluit pentru CANCAN.RO ce s-a întâmplat între el şi soţia lui înainte ca tânăra să-şi ia viaţa.

 

Diana Merişan şi-a pus capăt zilelor miercuri seara, fiind găsită inconştientă în apartament de către părinţi. Nimeni nu a înţeles de ce tânăra de numai 23 de ani, care avea o fetiţă de un an, a recurs la acest gest.

 

Costi, soţul Dianei Merişan, a dezvăluit pentru CANCAN.RO ce s-a întâmplat între el şi mama fiicei sale cu puţin timp înainte ca aceasta să-şi ia viaţa. Bărbatul a mărturisit că, în ultima vreme, Diana nu se simţea bine şi că i-a cerut să se despartă, să-şi ia bagajele şi să plece, fără a-i explica în vreun fel dorinţa ei.

 

„S-a sinucis. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu se simţea bine, era rău. Nu mai era ea! Înainte de a face asta, de a se omorî, mi-a spus că vrea să ne despărţim. Mi-a cerut să-mi fac bagajul şi să plec. Atât! Nu mai pot răscoli trecutul, nu sunt în stare. Nu ştiu de ce mi-a cerut să plec”, a spus Costi, soţul Dianei Merişan, pentru CANCAN.RO.

 

Prietenii fetei au sărit în apărarea soţului îndurerat, arătând cu degetul spre părinţii fetei: ”Totuşi nu cred că el e vinovat! Ştiu că se iubeau, ştiu că, atunci când ea se simţea rău, îşi lua liber să stea cu ea, nu o lăsa un minut singură. Hai să nu acuzăm pe nimeni! Ştiu de la Dienuţa că, în trecut, ea nu s-a înţeles prea bine cu ai ei, acum ştiam că erau mai bine. Sunt şocată, nu vreau să cred că nu mai e… Dumnezeu să o ierte”.

 

Sursa

 

Articol Bonus !

 

Drama unui copil premiant de 8 ani care s-a lăsat de şcoală şi adună pet-uri ca să aibă ce mânca: „Copiii râd de mine când spun că mi-e foame. Mi-e dor de mama…ea nu mai e”

 

Un copil de numai 8 ani din Frumușani, județul Călărași a renunțat la a mai merge la școală pentru a putea să își ducă existența după o zi pe alta. În primul an de școală a fost premiant, iar acum situația îl obligă să renunțe.

 

Alexandru Constantin se trezeşte la ora 5 dimineaţa şi adună din gunoaie sticlele de plastic pe care alți oameni le aruncă. Acesta le vinde apoi pentru o pâine, dar de cele mai multe ori se duce la culcare fără să mănânce.

 

Mama lui a murit în 2013, fiind bolnavă de cancer, iar de atunci copilul merge în fiecare seară la mormântul ei şi îi povesteşte tot ce i s-a întâmplat peste zi.

 

Nici la școală situația nu este prea roz, căci ceilalți copii râd de el pentru că este sărac. Unii îl jignesc și aruncă cu pietre în el, iar acum el preferă să se preocupe de hrana zilnică a familiei, chiar dacă își dorește să devină cineva când se va face mare pentru a-și putea ajuta tatăl bolnav și pentru a le pune mâncare pe masă fraților săi.

 

 

Share.

About Author