A văzut un om prăbușindu-se în fața ei și, deși era așteptată, a sunat după ambulanță și a stat cu străinul până la sosirea ajutoarelor. Când acesta a fost preluat de echipaj, brusc, a înțeles adevărul crunt, cine era de fapt bărbatul:

0

Ieșise în oraș și urma să se vadă cu un grup de prieteni, când a văzut în fața ei prăbușindu-se un bărbat. S-a dus lângă el, a sunat după ambulanță și a stat cu el până la sosirea ajutoarelor.

 

Când bărbatul a ajuns pe mâna specialiștilor, femeia a înțeles cruntul adevăr. Bărbatul nu avea o casă a lui, iar toate lucrurile sale rămseseră în stradă. S-a apropiat de cruciorul său și a citit: „Numele meu este Douglas Dean Hall. Sunt veteran de război cu handicap, încerc să ajung în New York. Nu cer pomană, cer un semn de bunăvoință – orice ajută. Mulțumesc!”.

 

Dana Lee Calabrese nu a stat pe gânduri și a luat lucrurile bărbatului la ea acasă. „Pur și simplu nu puteam suporta ca acest om să piardă tot ce avea pe lume”.

 

 

Nu s-a oprit aici și i-a creat bărbatului o pagină de Facebook pentru a strânge fonduri în încercarea de a-l ajut să aungă la destinație.

 

„L-am găsit, acum să-l ducem la New York! Probabil ar trebui să menționez că de câteva ori a fost în lacrimi în timpul conversației noastre din noaptea asta, o dată a și strigat din toate puterile că Dumnezeu e bun. Finalurile fericite chiar există!”, scrie fewunknownfacts.com.

 

Sursa

 

Articol Bonus !

 

Drama unui copil premiant de 8 ani care s-a lăsat de şcoală şi adună pet-uri ca să aibă ce mânca: „Copiii râd de mine când spun că mi-e foame. Mi-e dor de mama…ea nu mai e”

 

Un copil de numai 8 ani din Frumușani, județul Călărași a renunțat la a mai merge la școală pentru a putea să își ducă existența după o zi pe alta. În primul an de școală a fost premiant, iar acum situația îl obligă să renunțe.

 

Alexandru Constantin se trezeşte la ora 5 dimineaţa şi adună din gunoaie sticlele de plastic pe care alți oameni le aruncă. Acesta le vinde apoi pentru o pâine, dar de cele mai multe ori se duce la culcare fără să mănânce.

 

Mama lui a murit în 2013, fiind bolnavă de cancer, iar de atunci copilul merge în fiecare seară la mormântul ei şi îi povesteşte tot ce i s-a întâmplat peste zi.

 

Nici la școală situația nu este prea roz, căci ceilalți copii râd de el pentru că este sărac. Unii îl jignesc și aruncă cu pietre în el, iar acum el preferă să se preocupe de hrana zilnică a familiei, chiar dacă își dorește să devină cineva când se va face mare pentru a-și putea ajuta tatăl bolnav și pentru a le pune mâncare pe masă fraților săi.

 

Sursa

Share.

About Author