A devenit milionar peste noapte după ce a câștigat la loto, și-a chemat rudele și prietenii să sărbătorească, dar peste două luni s-a împușcat în cap! Ce a scris în biletul de adio a distrus o familie!

0

Un caz de-a dreptul șocant în Thailanda: Un bărbat de 42 de ani a câștigat la loto un milion de dolari, și-a chemat prietenii să sărbătorească, însă a doua zi a recurs la un gest extrem: s-a împușcat în cap.

 

Jirawut Pongphan a sărit în sus de bucurie când a aflat că are șapte bilete cu numerele câștigătoare la loterie, care îl transformau în milionar peste noapte, premiul pe care urma să-l încaseze fiind de 42.000.000 de baht, echivalentul a peste un milion de dolari. Credea că viața lui era aranjată, așa că și-a chemat rudele și familia și împreună au sărbătorit toată noaptea.

 

i2

 

Abia a doua zi visul perfect s-a transformat într-un coșmar: Jirawut a descoperit că nu mai are biletele câștigătoare. Măcinat de faptul că a pierdut șansa de a deveni milionar, la două luni după ce a pierdut biletele, bărbatul a luat un pistol și s-a împușcat mortal.

 

Bărbatul a lăsat și un bilet prin care își explică gestul: „Îmi pare foarte rău, vă rog să nu-mi judecați familia, eu chiar am câștigat premiul la loterie”.

 

i1

 

Sursa

 

Articol Bonus !

 

Drama unui copil premiant de 8 ani care s-a lăsat de şcoală şi adună pet-uri ca să aibă ce mânca: „Copiii râd de mine când spun că mi-e foame. Mi-e dor de mama…ea nu mai e”

 

Un copil de numai 8 ani din Frumușani, județul Călărași a renunțat la a mai merge la școală pentru a putea să își ducă existența după o zi pe alta. În primul an de școală a fost premiant, iar acum situația îl obligă să renunțe.

 

Alexandru Constantin se trezeşte la ora 5 dimineaţa şi adună din gunoaie sticlele de plastic pe care alți oameni le aruncă. Acesta le vinde apoi pentru o pâine, dar de cele mai multe ori se duce la culcare fără să mănânce.

 

Mama lui a murit în 2013, fiind bolnavă de cancer, iar de atunci copilul merge în fiecare seară la mormântul ei şi îi povesteşte tot ce i s-a întâmplat peste zi.

 

Nici la școală situația nu este prea roz, căci ceilalți copii râd de el pentru că este sărac. Unii îl jignesc și aruncă cu pietre în el, iar acum el preferă să se preocupe de hrana zilnică a familiei, chiar dacă își dorește să devină cineva când se va face mare pentru a-și putea ajuta tatăl bolnav și pentru a le pune mâncare pe masă fraților săi.

 

Share.

About Author