Fata din imagine urma să implinească 21 de ani. A ieşit în oraş şi a intâlnit un bărbat cu care, după ce a băut câteva pahare de alcool, a mers acasă. Au intreţinut relaţii intime, dar ce a urmat e şocant. Cum a fost găsită:

0

Mark Bruce, în vârstă de 32 de ani, a omorât-o pe Chloe Miazek, imediat după ce se întâlniseră în oraş şi au ajuns să facă amor în apartamentul bărbatului.

 

Mark Bruce a ucis o femeie aflată în stare de ebrietate. Chloe Miazek urma ca în nouă zile să împlinească vârsta de 21 de ani. Din păcate, nu a mai avut această şansă.

 

Chloe Miazek consumase alcool alături de prieteni şi s-a trezit într-un club plin cu oameni dornici să petreacă. Ulterior, fata s-a îndreptat către un mijloc de transport, acolo unde Mark Bruce se afla şi el.

 

Conversaţia a început în acel moment şi fata a ajuns chiar în apartamentul celui care avea să o omoare. Situaţia a degenerat iar Mark Bruce a omorât-o pe tânăra aflată într-o stare profundă de ebrietate, notează mirror.co.uk.

 

„Am omorât pe cineva. O femeie se află în patul meu”, a fost momentul în care bărbatul a realizat ceea ce făcuse, conform avocatei Jo McDonald.

 

„Mi-a spus că a strâns-o de gât, iar dovezile sunt în concordanţă cu povestea lui. Extinderea semnelor de pe gât a demonstrat faptul că Mark Bruce nu a avut nevoie de multă forţă”, a adăugat avocata Jo McDonald.

 

Sursa

 

Articol Bonus!

 

E actriță de oscar și a hotărât să viziteze România a ajuns acasă, a publicat mai multe imagini și a scris asta: „Nu este distractiv să…” continuarea i-a lăsat pe străini cu gura căscată:

Actrița de Oscar Jacqueline Bisset a lăudat pe pagina ei de Facebook Munții Bucegi și România, unde a făcut o nouă vizită vara aceasta.

 

Jacqueline Bisset, care a câştigat Oscaru cu Noaptea Americană, a postat pe rețeaua de socializare mai multe fotografii făcute în Bucegii.

 

Alături de imagini, a scris:

”O altă excursie minunată prin România vara aceasta. A început la Bucureşti, apoi în nord, la Bistriţa pentru a vedea prieteni, iar mâncarea este incredibil de bună!

 

Apoi prin Sovata şi Munţii Călimani, prin satele transilvane şi în sud, la Viscri, cu biserica lui fortificată şi la casa Prinţului Charles, acolo în satul liniştit, foarte nepretenţios.

 

Apoi, din nou în sud spre Sinaia şi în sus, în munţii Bucegi. Nu este foarte distractiv să conduci noaptea, pe drumuri întortocheate şi periculoase, dar a meritat. Am văzut camioane pline de lemn tăiat ilegal, furat din pădure. Tăierile ilegale sunt o mare problemă în România şi e aşa păcat pentru că au păduri splendide, cele mai naturale şi mari din Europa, pline de viaţă sălbatică şi oxigen pentru întreaga lume. Sfinxul şi Babele. Un loc frumos, aerisit”, este mesajul actriței.

 

Share.

About Author