Gogosi rasucite,se topesc în gură!

0

INGREDIENTE

500g faina

200ml apa calduta

1/2 pahar zahar

1/4 pahar ulei

1 ou

1 lingura rasa drojdie uscata

coaja unei lamai

ulei pentru prajit

zahar pudra

 

MOD DE PREPARARE:

 

1.Se dilueaza drojdia in putina apa calduta si se lasa 15 minute sa se formeze spuma.

 

2.Se amesteca faina,oul, zaharul, uleiul si coaja de lamaie, apoi se adauga drojdia si restul apei caldute treptat.

 

Se amesteca pana cand aluatul este omogen, apoi se lasa la crescut o ora.

 

3.Se lucreaza aluatul crescut, se modeleaza in fasii care se taie si se rasucesc. Se mai lasa 45 de minute la crescut.

 

4.Se prajesc in baie de ulei si se scot pe servetele de hartie.

 

5.Se presara cu zahar pudra dupa racire.

 

Sursa

Share.

About Author