A luat telefonul fostei soții și când a văzut ce aplicație are instalată a simțit că-i fuge pământul de sub picioare. A alertat imediat poliția! E groaznic ce făcea femeia, a fost deja condamnată la ani grei de pușcărie:

0

Un bărbat din Tulsa, Oklahoma, a mers să-și ia fiica de la mama ei, pe nume Jerrica Lackey. Cei doi soți au divorțat de curând, iar copila avea puțin peste un an. Soarta a făcut ca fix în acel moment, bărbatului să nu-i mai meargă telefonul. Dar, cum bărbatul avea nevoie să dea un telefon extrem de urgent, l-a luat pe al fostei soții. Nici prin gând nu i-a trecut că, imediat ce îl va deschide, va fi forțat să sune de urgență la Poliție.

 

A simțit că pică din picioare!…Și era un munte de om! Motivul? Fosta lui soție, mama copilului lor, avea instalată o aplicație pe telefonul mobil, asociată cu exploatarea sexuală a copiilor.

 

Cu ochii în lacrimi și negru de furie, bărbatul a avut puterea să deschisă. Ce a văzut acolo, însă, l-a făcut să alerteze imediat poliţia! Fosta sa soţie îi trimitea actualului iubit poze şi filmuleţe în care apărea fiica lor! Micuţa era imortalizată fără haine sau în timp ce era abuzată sexual chiar de mama ei!

 

Când au venit, poliţiştii, puşi în faţa unor probe de necontestat, au săltat-o pe femeie fără să mai stea pe gânduri! A fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz sexual şi întreţinere de relaţii sexuale cu minori sub 12 ani. Pe numele său a fost stabilită o cauţiune de 250.000 de dolari.

 

Cu toate că a încercat să se justifice, spunând că a fost forţată de iubitul său să facă asemenea gesturi, totul a fost fără rost. Nici polițiștii și nici judecătorii nu au crezut niciun cuvânt din partea femeii.

 

„Când am primit telefonul, nu ne venea să credem ce ni se spunea! Pur şi simplu credeam că este o minciună, un apel fals… Abia când am ajuns la faţa locului ne-am dat seama că femeia era un monstru! Cum poţi să faci aşa ceva unui copil? Mai mult, era propriul copil…”, au declarat poliţiştii.

 

Sursa

Share.

About Author