Remedii simple care te scapa de matreata sunt 100% naturale.

0

Matreata nu este numai un detaliu neplacut atunci cand purtati haine inchise la culoare, in special, dar si un motiv de inconfort cauzat de iritarea scalpului.
Este provocata de acidul oleic eliberat de o ciuperca numita malassezia, care inflameaza pielea capului in functie de sebumul existent. E drept ca exista nenumarate sampoane care promit disparitia completa si definitiva a matretii, dar remediile naturiste sunt mai sigure si mai sanatoase. In plus nu necesita cheltuieli mari, multe dintre ingrediente le aveti in casa permanent.

 

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai bune tratamente pentru ingrijirea parului. Nu numai ca va scapa de matreata, dar stopeaza caderea, regenereaza firul de par, il face stralucitor si suplu. Masati pielea capului cu ulei de cocos, iar pentru aspectul perului, aplicati-l si pe firele de par. Lasati uleiul sa actioneze cateva ore sau de seara pana dimineata, apoi spalati parul in mod normal. Vitaminele, mineralele si acizii grasi din uleiul de cocos vor actiona benefic asupra scalpului si radacinii parului. Puteti repeta tratamentul de 2-3 ori pe saptamana

 

Sursa

Share.

About Author