Atunci cand organismul cauta ajutor, 10 semnale importante ce nu trebuie ignorate

0

ATUNCI CAND ORGANISMUL CAUTA AJUTOR: 10 SEMNALE IMPORTANTE CE NU TREBUIE IGNORATE

Corpul uman este un mecanism perfect, în cazul în care milioane de procese se întâmplă simultan, ori de câte ori o funcție a corpului este împiedicată, acesta transmite anumite semnale de la noi. Cu toate acestea, seignora de multe ori aceste semnale și nu se reușeste rezolvarea problemei la timp. Prin urmare, este de mare importanță sa se învețe să recunoască aceste semne în scopul de a preveni alte complicații. Acestea sunt unele dintre cele mai importante semne ce nu trebuie ignorate:

 

Somn agitat, irascibilitate, crampe musculare:

Aceste semne indica deficit de magneziu și potasiu. Alimentele bogate în magneziu includ nucile, semințe de in, floarea-soarelui și migdalele. Pe de altă parte, în scopul de a crește cantitatea de potasiu din organism, ar trebui să se consume în mod regulat legume cu frunze verzi, cum ar fi varza si spanacul. Mai mult decât atât, puteți găsi de asemenea aceste elemente în prune, sfeclă roșie, și caise.

 

Pofta de alimente sărate

Indică faptul că in corpul tau este lipsa de vitamina E, deci ar trebui să crească consumul de uleiuri vegetale, pește gras și nuci.

 

Pofta de dulce

Dacă aveți o dorință crescută pentru dulciuri, s-ar putea suferi de o epuizare nervoasa, asa ca ai nevoie de glucoza pentru a furniza energie. Prin urmare, în scopul de a evita apariția unor probleme gastrointestinale, ar trebui să se consume miere sau ciocolată neagră.

 

Sângerarea gingiilor

Acest lucru indică lipsa de vitamina C și ar trebui să se bea mai mult ceai și sa se consume fructe, legume si usturoi.

 

Dorința de alimente crude

Acesta este un semn ca sunt probleme hepatice sau gastrita. Astfel, alimentele crude calmeaza stomacul si reduce crampele.

 

Piele uscata pe coate

Acesta este un simptom clar de lipsa vitaminei A si C. Ar trebui să consume mai multe fructe și legume, în special portocale, morcovi, caise, și dovleac.

 

Dorința crescută pentru fructe de mare

În acest caz, corpului tau ii lipseste probabil, iodul.

 

Dorința de a manca acru

Acesta este un semn că organismul are nevoie de alimente acre, în scopul de a stimula vezica biliara si ficatul. Prin urmare, ar trebui să consume afine și lămâi cat mai multe.

 

Păr și unghii casante

În acest caz, corpului tau ii lipseste calciu si vitamina B, deci ar trebui să se includă lapte, legume, cartofi, cereale integrale, și germeni de grâu (pâine din boabe germinate).

Share.

About Author