Amesteca bicarbonat de sodiu cu lămâie si ai cea mai simpla masca de fata

0

Amesteca bicarbonat de sodiu cu lămâie si ai cea mai simpla masca de fata

Probabil aţi auzit deja despre beneficiile bicarbonatului de sodiu. Este foarte eficient în gospodărie, la curăţat şi la îngrijirea corpului. Acest produs este unul din cele mai bune ingrediente pentru prepararea măştilor faciale.

Cu alte cuvinte, bicarbonatul de sodiu ne poate ajuta din nou! Acum veţi uita pentru totdeauna de cercurile întunecate de sub ochi din cauza lipsei de somn, oboselii şi stresului. Mai mult decât atât, vă va salva de pungile de sub ochi, coşuri şi punctele negre.

Ingrediente:

2 linguri de bicarbonat de sodiu

2 picături de ulei de arbore de ceai

Jumătate de lămâie stoarsă.

Aplicare:

Aplicaţi masca pe faţă şi lăsaţi-o timp de 3 minute, după o săptămână repetaţi procesul şi lăsaţi-o timp de 10 minute.

Apoi se clăteşte cu apă.
Dacă aveţi pielea sensibilă, se adaugă în amestec puţină apă.

De ce funcţionează?

Bicarbonatul de sodiu exfoliază bine pielea şi îndepărtează celulele moarte şi spală toată murdăria acumulată pe faţă.

Uleiul de arbore de ceai este extrem de util, mai ales în cazul acneei şi coşurilor.

Sucul de lămâie reduce apariţia coşurile şi petelor pigmentare de la soare.

Veţi fi uimiţi de rezultat.

Datorita proprietatilor sale chimice, bicarbonatul este unul dintre principalele produse de curatenie, de igiena si de lupta impotriva mirosurilor dezagreabile din gospodarie.

Complet solubil in apa si „bland” pe piele, produsul nu lasa reziduuri nocive in mediul ambiant.

Uleiul din arbore de ceai, cunoscut si sub denumirea de melaleuca, este renumit in toata Australia pentru capacitatea sa de a vindeca rani si pentru proprietatile sale antiseptice. Uleiul din arbore de ceai s-a dovedit prin studii medicale ca ucide bacterii, virusi si ciuperci si este un ulei esential care ar trebui sa fie nelipsit din cabinetele medicilor naturisti.

Stiai ca egiptenii din antichitate credeau ca mancand lamai si band sucul delamaie se tineau departe de orice forma de otravire, iar studii recente auconfirmat convingerea lor? Sunt foarte multe beneficii pentru sanatate pecare lamaile ni le aduc si pe care le stim de sute de ani. Cele mai cunoscutesunt acelea ca lamaile sunt antivirale, antibacteriene si imunostimulatoare sica sunt folositoare in diete pentru ca sucul de lamaie este un ajutor digestivsi un detoxifiant pentru ficat. Lamaile contin acid citric, calciu, magneziu, vitamina C, bioflavonoide, pectine, toate intaresc imunitatea si lupta impotriva infectiilor.

 

Sursa

Share.

About Author