Aceasta tanara a baut 3 cani de ceai verde pe zi, doctorii au fost uimiti de cele intamplate!

0

O adolescenta din Anglia a experimentat simptome de greata, ameteli si dureri de cap, astfel ca dupa o vizita la medic, aceasta a primit cateva tratamente cu antibiotic pentru tratarea infectiei urinare. A luat 2 doze de medicamente, dar acestea nu au facut decat sa ii inrautateasca situatia. Pielea si ochii i-au devenit galbene, o indicatie clara ca suferea de icter. Starea ei era extrem de serioasa in momentul de fata si avea nevoie de atentie deosebita. Doctorii suspectau hepatita deoarece ficatul ei era umflat. Parintii erau nedumeriti de motivul care ar fi putut cauza aceasta conditie, si au inceput sa investigheze circumstantele care au dus-o in aceasta stare. Ea le-a marturisit ceva socant.

Potrivit fetei de 16 ani, ea nu a calatorit in strainatate recent, si nici nu a luat medicamente sau substante ilegale. Nu a consumat nici macar alcool, si mai mult de atat, nu avuse nici o transfuzie de sange. Dupa mai multe intrebari, doctorii au aflat ca aceasta a comandat 2 cutii de ceai verde din China, si ca obisnuia sa bea 3 cani pe zi. Motivul pentru care aceasta l-a cumparat este pentru ca credea ca o va ajuta la pierderea in greutate. Nu a avut nici o idee despre indicatiile scrise pe ambalaj deoarece acestea erau in chineza, motiv pentru care nu stia ce bea. Dupa cateva teste, a iesit la iveala ca acel ceai continea Camellia sinesis, un tip de arbust verde al caru frunze si muguri sunt folosite in prepararea diferitelor tipuri de ceai, inclusiv a ceaiului verde. Acesta a fost motivul principal care a dus la conditia fetei, deoarece a produs daune ficatului. In anumite cazuri, pacientii care sufereau de astfel de daune de ficat au avut in cele din urma nevoie de transplant, sau in cazuri extreme chiar au decedat. Cel mai probabil ca si alte chimicale au fost adaugate pentru a sporit efectul de pierdere in greutate.

Din fericire, fata si-a revenit dupa 2 luni de zile dupa ce a incetat sa mai consume ceaiul si ficatul ei a inceput sa functioneze din nou la parametrii optimi. Cazul ei i-a lasat pe doctori cu gura cascata, fiind folosit pentru a sublinia faptul ca consumul excesiv de ceai verde poate duce la boli de ficat.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

 

Sursa

Share.

About Author